Pre registráciu je potrebné sa zaregistrovať formulárom alebo nám zaslať E-mailom: Životopis s aktuálnou fotografiou Živnostenský list IČO DIČ Certifikát […]

Pre registráciu je potrebné sa zaregistrovať formulárom alebo nám zaslať E-mailom:

  • Životopis s aktuálnou fotografiou
  • Živnostenský list
  • IČO
  • DIČ
  • Certifikát z opatrovania alebo maturitné vysvedčenie zo zdravotnej školy
  • Potvrdenie od lekára o Vašom zdravotnom stave ( ak ste za posledné 4 mesiace nerobil/a opatrovateľa/ku)
  • Nezabudnite uviesť 2 tel. čísla do rodín, v ktorých ste už pracoval/a
  • Výhodou je byť držiteľom certifikátu na demenciu, polohovanie či manipuláciu s imobilným klientom.

Po registrácií Vás budeme telefonicky kontaktovať.

Nariadenie EÚ: Rešpektujeme Vaše súkromie. Aby sme Vám mohli ponúknuť hodnotné služby, potrebujeme poznať niektoré Vaše údaje. Údaje o Vás chránime pred zneužitím nepovolaných osôb. K týmto údajom má prístup výlučne poskytovateľ a jeho zmluvný  sprostredkovateľ v súlade s Nariadením Európskej únie upravujúce ochranu osobných údajov a Rady  (EÚ) č. 2016/679 a v zmysle ochrany osobných údajov podľa 18/2018 Z.z.

Súhlas so spracúvaním osobných údajov podľa GDPR v registračnom formulári.

Pri slovenskom opatrovaní je nutný osobný pohovor. Nájdete nás v Kysuckom Novom Meste na ul. 1.mája 282. T. j. 10 km od Žiliny. Spojenie vlakom i autobusom je veľmi dostupné. Kancelária je 3 minúty od vlakovej/ autobusovej stanice. Termín je potrebné si dohodnúť vopred na tel. čísle 0948 116 557

Klienta pre ktorého budete pracovať, si zvolíte sama/ sám z aktuálnej ponuky, ktorú po telefonickom výbere dostanete aj písomne na email. Následne Vás dáme do výberu klientovi (opatrovanej osobe) a až potom dostanete rozhodnutie o nástupe ku klientovi. Ako Vy, tak aj klient (opatrovaná osoba) má nárok si vybrať, kto ho bude opatrovať.

Spôsob dopravy je bez obmedzenia. Vlastnú dopravu nemáme.

Každá pomocnica, opatrovateľ/ka, či zdravotná sestra musí mať pri príchode do rodín: OP, opatrovateľský certifikát alebo maturitné vysvedčenie o ukončenom zdravotnom vzdelaní, aktívnu slovenskú živnosť (voľnú/viazanú podľa stavu klienta), IČO, DIČ.

Zo všetkých uvedených dokladov aj kópie do Mappe*. Opatrovateľky, ktoré majú miesto sprostredkované zákazkou cez agentúru, musia vypĺňať tzv. Mappe* – info a stav klienta.

Zdravotné sestry so záujmom pracovať na HPP/ TPP (hlavný/ trvalý pracovný pomer) na klinikách alebo v nemocniciach neplatia žiadny sprostredkovateľský poplatok. Plat je určený zamestnávateľom pri konkrétnej ponuke.

Pokiaľ máte záujem o sprostredkovanie práce / zákazky, zašlite nám prosím potrebné dokumenty na E-mail: SK24h.opatrovanie@gmail.com 

Jedine tak si zaistíte aktívnu komunikáciu z našej strany.

Požiadavky na opatrovateľku/ pomocnicu či zdravotnú sestru:

vedieť samostatne pracovať, príjemné a slušné vystupovanie, byť reprezentatívny/a, čistotný/á (žiadne mastné vlasy, špina za nechtami atď.), žiadne tričká s veľkým výstrihom, či krátke topy (vidieť pupok), minisukne, dlhé nechty “ako kocúr”, viditeľný piercing nie je vhodné k starším konzervatívnym osobám.

Servis pre záujemcu:

  • poradenstvo v rámci živnosti a poistenia
  • pred každým termínom (ako je napr. podanie DP) sú zasielané informatívne emaily
  • s každou osobou si prejdeme krok po kroku všetko čo sa týka živnosti, prečo a ako podať DP atď.
  • i keď časovo je náročnejšie individuálne riešiť záležitosti opatrovateľov, o to je to efektívnejšie keďže každý je iný a potrebuje aj v inom poradiť, či individuálne zaslať formuláre
  • formuláre vyplníme spoločne ( môžeme aj telefonicky), ale ich za Vás nepodpíšeme ani neposielame.  Vašu plnú moc nemáme ani nechceme.

Ostatné požiadavky záujemcu sú spoplatnené podľa aktuálneho cenníka.

Plat pre opatrovateľa/ku

  • Hodinové opatrovanie – 2 hodiny 10 € / hodina , 4 hodiny 9 € /hodina, 6-8 hodín 8 € /hodina – pracuje sa podľa požiadaviek klienta od 2 do 12 hodín / deň 1-7x do týždňa ( ubytovanie v blízkosti klienta nutné)
  • Denné / nočné opatrovanie –  70 – 90 € / deň/ noc – pracuje sa 10- 12 hodín 1- 7 x do týždňa ( ubytovanie v blízkosti klienta nutné)
  • 24 hodinové opatrovanie – 75 – 95 € / deň – pracuje sa 24 hodín denne. Bežné sú 7 – 14 dňové turnusy. Ubytovanie a strava sú zabezpečené u klienta.

Plat je stanovený podľa intervalu a dĺžky starostlivosti/ opatrovania). Opatrovateľa/ku vypláca priamo klient.

Pre nás je dôležitá komunikácia s našimi opatrovateľmi a to očakávame od každého, že sa na nás obráti, keď potrebuje pomoc.

V prípade, že nám voláte a máme obsadené, nie vždy dostaneme správu o Vašom telefonáte. Ak máte utajené číslo, alebo sa Vám do hodiny nikto späť neohlási, je potrebné napísať sms.

   Telefonicky nás zastihnete (nové opatrovateľky) v každý pracovný deň od 8:00 do 14:00 hodiny.

Odporúčame si prečítať aj “PRÁVA A POVINNOSTI pre OPATROVATEĽA/KY NA SLOVENSKU” kde nájdete informácie ohľadom živnosti.

 *Mappe – zložka, ktorá obsahuje potrebné dokumenty o klientovi potrebné k opatrovaniu.